Nieuws

Verbeter je slaap met leefstijlapp Salut

1 op de 5 zorgmedewerkers slaapt slecht. Hoor jij daar ook bij? Met de leefstijlapp Salut kun je je slaap verbeteren. Met kleine uitdagingen bijvoorbeeld of door je slaap dagelijks bij te houden. Download de gratis app en ontdek het zelf.

slaap

De Salut app helpt je regie te nemen over je gezondheid. Het geeft inzicht en toont het effect van jouw keuzes op je gezondheid. De app geeft je (kleine) uitdagingen waarmee je jezelf een  gezondere leefstijl aan kunt leren. Laat bijvoorbeeld 14 dagen een uur voor je gaat slapen tv en telefoon uit. In de app kun je dit bijhouden.

Geef je slaap een score

Wil je eerst meer inzicht in je slaap(probleem). In de app kun je ook bijhouden hoe lang je slaapt en welke score je je nachtrust geeft. Zo ontdek je al snel een patroon en weet je beter wat je kunt veranderen.

Dit is (ook) Salut

  • Leer je zelf nieuwe gewoontes aan met kleine uitdagingen
  • Houd bij hoe je je voelt
  • Koppel aan je smart watch of activity tracker
  • Medisch dossier

Ook in de app: voordeel van IZZ

Kortom, de Salut-app helpt je om je leefstijl te verbeteren. Of het nu gaat om voeding, beweging, gewoontes of ontspanning. Daarom vind je IZZ ook in de Salut-app. Met onder andere tips en ledenvoordeel over slaap, zoals de Masterclass over slaap. Voor iedereen die in de zorg werkt. Je vindt ons meteen op de beginpagina.

 

Download de app

Afbeelding download android

Afbeelding download Apple

 

Schrijf je in voor de IZZ nieuwsbrief

Maandelijks het laatste nieuws over gezond werken in jouw mailbox!

Nieuwsbrief opt-in