Blog

Wat heeft de IZZ Zorgverzekering met je nachtrust te maken?

foto Wesley Tax

 

Door: Wesley Tax

community marketeer bij IZZ

Waarom kies je voor een IZZ Zorgverzekering? Omdat deze speciaal voor zorgmedewerkers is? Of vanwege de ruime vergoedingen voor fysio en mentale zorg? Stiekem hoop ik ook een beetje voor de mooie ledenvoordelen. Tools, trainingen, webinars en kortingsacties, speciaal voor IZZ-leden. Alles om als zorgmedewerker goed voor jezelf te zorgen.
 

1 op de 5

Als community marketeer bij IZZ is het mijn werk om voor jou de beste ledenvoordelen samen te stellen. Op het gebied van slaap bijvoorbeeld. Want 1 op de 5 zorgmedewerkers heeft slaapproblemen. Ik weet er zelf ook alles van wat dat met je doet. Ik kwam bijvoorbeeld moeilijk in een diepe slaap en werd nooit echt uitgerust wakker. Je snapt dus wel dat ik superblij ben dat we nu ook de producten van slaapexpert Floris Wouterson kunnen aanbieden. Zoals de Superslapen bundel.

Bepalend

Wat ik mooi vind, is dat Floris’ methode zich richt op de diepere oorzaken van slaapproblemen. Daardoor herstel je beter en verbeteren je immuunsysteem, bioritme én algehele gezondheid. Wist je bijvoorbeeld dat je voeding heel bepalend is voor je nachtrust. En dan bedoel ik niet dat je geen koffie meer moet drinken na 8 uur ’s avonds. Dat gaat veel verder. Je leest er in dit interview met Floris meer over.

Goede nachtrust

Gelukkig kwam ik van mijn slaapproblemen af. Door actief aan de slag te gaan met mijn gezondheid. Ik wens jou ook een goede nachtrust, met de IZZ Zorgverzekering. 

Meer voordeel

Slaap, omgaan met stress, mantelzorg, de overgang ... We bieden ledenvoordelen op veel gebieden. Denk aan mooie tools, trainingen en kortingsacties. Speciaal voor IZZ-leden. Onze ledenvoordelen helpen je om goed voor jezelf te zorgen.

Schrijf je in voor de IZZ nieuwsbrief

Maandelijks het laatste nieuws over gezond werken in jouw mailbox!