Ledenvoordeel

Vijfdelige reeks Compendium Geneeskunde

compendiumgeneeskunde
10% korting
€ 224,10 leden
€ 249,00 niet leden

Ben je op zoek naar een kort en krachtig naslagwerk voor zorgprofessionals? Koop dan de Vijfdelige reeks van Compendium Geneeskunde met daarin alle 35 disciplines van de geneeskunde. Ontwikkeld met 350 studenten & artsen. Al meer dan 100.000 zorgprofessionals gebruiken hem. De 10% korting geldt op alle producten behalve de boeken jonger dan 1 jaar, wegens de wet op vaste boekenprijs.

De Compendium methode

De onderwerpen van de reeks Compendium Geneeskunde zijn zoveel mogelijk op dezelfde beknopte, visuele en schematische manier weergegeven. Compendium Geneeskunde is voor een groot gedeelte in telegramstijl geschreven. Deze uitzonderlijk bondige manier van schrijven is bewust gekozen, waardoor een beknopt overzicht is gecreëerd voor de lezer. Aan de hand van icoontjes, leestekens en afkortingen wordt elke discipline op dezelfde wijze beschreven in het compendium.

Met Compendium Geneeskunde geeft medische theorie overzichtelijk weer. De reeks is samenwerking met meer dan 350 studenten en artsen samengesteld. In Compendium Geneeskunde staan veel tabellen, afbeeldingen, illustraties en overzichtelijke schema’s. Daarnaast zijn er ook handige weetjes opgenomen, zodat je in een oogopslag de belangrijkste stof te pakken hebt. 

Compendium Geneeskunde

Alles in een reeks

  • Het enige boek met alle 35 disciplines van de geneeskunde
  • Een vaste visuele methode per discipline
  • Meer dan 1.700 afbeeldingen

Bekijk het inkijkexemplaar


Bestellen

Ben je lid van IZZ? Log dan in en ga verder met bestellen. Wel een IZZ Zorgverzekering, maar nog geen lid. Activeer je lidmaatschap, gratis en voor niets.

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen