Nieuws

De IZZ Zorgverzekering in 2022

Zorg jij wel goed voor jezelf? Vaak vraagt de zorg voor je patiënten, cliënten, maar ook je dierbaren of collega’s veel ruimte. Waardoor tijd en aandacht voor échte zorg voor jezelf er wel eens bij inschiet. Terwijl goed voor anderen zorgen, toch echt begint bij goed voor jezelf zorgen. Daarom helpt IZZ je. Ook in 2022. 

Activeer je lidmaatschap

Wil je gebruik maken van alle onderstaande ledenvoordelen van de IZZ Zorgverzekering in 2022? Activeer dan snel je lidmaatschap. Lid ben je automatisch door je IZZ Zorgverzekering. Als je je lidmaatschap activeert kun je gebruik maken van de voordelen.


Financiële voordelen

  • €30,- extra korting per jaar van IZZ op de speciale Zorg voor de Zorg-pakketten.
  • 5% collectiviteitskorting op de basisverzekering.
  • Een aantrekkelijke en concurrerende premie.

     


Ruime vergoeding fysio en psychische hulp

Met een Zorg voor de Zorg-pakket vergoedt je IZZ Zorgverzekering drie online gesprekken met een psycholoog. Of deelname aan het programma Stressless. Ook krijg je 16 tot wel 52 fysio-behandelingen in de verschillende Zorg voor de Zorg-pakketten. 
 

 


Verbeter je slaap

Eén op de vier zorgmedewerkers heeft een onrustige of verstoorde slaap. Door onze samenwerking met Hallo Slaap verbeter je je slaap met behulp van een slaapscan, e-book of masterclasses. Als IZZ-lid gratis of met korting. 


Extra Eigen Risico Compensatie Covid

Werk je in de zorg, heb je corona gehad en daardoor je eigen risico moeten aanspreken? IZZ compenseert ook in 2022 eenmalig je eigen risico tot € 385,-. Volg je op verwijzing het speciale Herstelzorgprogramma van de overheid dat doorloopt in 2022, dan heb je nogmaals recht op de Eigen Risico Compensatie.

 

 


Werk aan je leefstijl met Salut

Met laagdrempelige uitdagingen voor ontspanning, beweging, voeding en gewoonte helpt IZZ je samen met leefstijlapp Salut met kleine stappen op weg naar een gezondere leefstijl.

 

 


Minder stress, meer veerkracht

Ademhaling is van grote invloed op stress. De programma’s van HeartMath helpen je concreet om te gaan met stress, energie en veerkracht. Denk aan korte, praktijkgerichte trainingen, tips en tools en leerzame filmpjes. Gratis voor IZZ-leden.

 

Korting en gratis ledenvoordelen

Uiteraard vullen we geheel 2022 ons ledenaanbod aan met kortingen en leuke acties, afgestemd op jouw werk in de zorg. Van compressie-sokken tot boeken. Van gezond eten tot sporten. Ook delen we natuurlijk onze kennis door leuke tips, tools en leerzame modules en webinars.