IZZ. Zorg voor de zorg

Hét ledencollectief van mensen in de zorg

Je hebt het mooiste beroep ter wereld, maar zorg je ook goed voor jezelf? Ledencollectief IZZ zet zich in voor jouw gezondheid en die van je collega's. Zodat jij goed voor jezelf én anderen kunt blijven zorgen.

  • Samen met bijna 400.000 zorgmedewerkers en hun gezin
  • De IZZ Zorgverzekering afgestemd op het werken in de zorg
  • Gratis trainingen, tools en kortingsacties om je gezondheid te versterken
  • Meepraten in het IZZ ledenpanel
  • Draag bij aan een gezondere zorgsector


 

IZZ in 1 minuut

Screenshot video 'De kracht van IZZ'

Heb je een IZZ Zorgverzekering? Activeer dan je IZZ lidmaatschap en sluit je aan bij ons collectief!

Heb jij hart voor de zorg én een IZZ Zorgverzekering? Dan ben je automatisch lid van IZZ. Wel moet je je lidmaatschap activeren om gebruik te maken van de IZZ ledenvoordelen én, wanneer je dit wilt, je invloed uit te oefenen op een gezondere zorg.

Handig om te weten

Voor wie is de collectieve IZZ Zorgverzekering?

De IZZ Zorgverzekering is er speciaal voor zorgmedewerkers én hun gezin. Met vergoedingen en voordelen afgestemd op jouw werk in de zorg. Om veerkrachtig te blijven onder druk. En snel te herstellen als het even tegen zit.

  • Ruime vergoedingen voor fysio en psychische hulp
  • Eigen risico compensatie tot €385 bij post covid en PTSS
  • Vergoeding mindfulness bij burn-out tot €350
  • Tot 20% korting op de aanvullende verzekeringen

Bekijk hier wie deel kan nemen.

Wat houdt het IZZ lidmaatschap in?

Naast de IZZ Zorgverzekering, door VGZ of CZ, biedt stichting IZZ je het IZZ lidmaatschap aan. Hiermee kun je gebruik maken van de Eigen risico compensatie en het ledenvoordeel uit onze webshop, zoals (geaccrediteerde) trainingen en kortingsacties.

IZZ is onafhankelijk van de verzekeraar en er is geen koppeling met het klantenbestand van de verzekeraar. Daarom is het belangrijk om eenmalig je lidmaatschap bij IZZ zelf te activeren.  We houden je dan ook meteen op de hoogte van het laatste nieuws met onze maandelijkse nieuwsbrief.

 Activeer je lidmaatschap

Je situatie verandert, wat is de invloed op jouw lidmaatschap?

Als je in de zorg werkt, kun je deelnemen aan de collectieve IZZ Zorgverzekering. Wat zijn de gevolgen voor jouw deelname als je situatie verandert? Lees meer

Ben je niet meer verzekerd met de collectieve IZZ Zorgverzekering? Je lidmaatschap eindigt als je je IZZ Zorgverzekering beëindigt. Je hebt dan ook geen recht meer op de extra’s die het IZZ-lidmaatschap met zich mee brengt. Wil je een wijziging aan ons doorgeven? Gebruik dan dit formulier.

Wat doet IZZ precies?

Stichting IZZ heeft bijna 400.000 leden en is opgericht en wordt aangestuurd door werkgevers en werknemers in de zorg. Samen met jou maken we ons sterk voor een gezonde zorgsector en een gezonder Nederland.

Als belangenbehartiger van mensen in de zorg wil IZZ de gezondheid en inzetbaarheid van mensen in de zorg verbeteren. Dat doen wij met de eigen IZZ Zorgverzekering, onderzoek en projecten.

Lees meer

Hoe geef je een wijziging door aan IZZ?

Wil je een postadres-, e-mailadres of naamswijziging doorgeven of je afmelden voor magazine de Zorg? Geef het aan ons door via dit formulier.

Let op: voor wijzigingen met betrekking tot je IZZ Zorgverzekering neem je contact op met de verzekeraar die jouw IZZ Zorgverzekering uitvoert: CZ of VGZ.