Contact voor zorgorganisaties

Stichting IZZ heeft ruim 410.00 leden, is in 1977 opgericht en wordt aangestuurd door werkgevers en werknemers in de zorg. Samen maken we ons sterk voor een gezonde zorgsector en een gezonder Nederland. Als belangenbehartiger van mensen in de zorg wil IZZ de gezondheid en inzetbaarheid van mensen in de zorg verbeteren. Dat doen wij met de eigen IZZ Zorgverzekering en het Gezond werken in de zorg programma.

IZZ Zorgverzekering

Werkgeversdesk IZZ
Werkgeversdesk
Inloggen werkgeversdesk IZZ
Inloggen IZZ Zorgverzekering

Vragen over de IZZ Zorgverzekering?

Heeft u een vraag over uw IZZ Zorgverzekering, vergoedingen of declaraties? Wilt u in contact komen met de klantenservice? Voor de uitvoering van de IZZ Zorgverzekering werken we samen met zorgverzekeraars CZ en VGZ. Kies hieronder uw verzekeraar en ga naar de website van VGZ of CZ voor meer informatie.

VGZ klantenservice (telefoon en chat)

CZ klantenservice (telefoon en whatsapp)

Contact met stichting IZZ

De IZZ projectmanagers helpen met kennis en oplossingen om de gezondheid van uw medewerkers te verhogen en het verzuim te verlagen.

Wijziging doorgeven

Wilt u een wijziging doorgeven of in contact komen met een van onze collega's? We horen graag van u via post, mail of telefoon:

Persvoorlichting

De woordvoerder van IZZ verzorgt nieuws, statements, opinie en achtergronden van en over IZZ en de zorgsector. Contact

Contact voor zorgmedewerkers

Vragen over het IZZ-lidmaatschap, het ledenvoordeel of bijvoorbeeld magazine de Zorg? Neem dan contact op met Stichting IZZ. Contact