Nieuws

De collectieve IZZ Zorgverzekering voor uw medewerkers 2022

Onze kennis van gezond werken in de zorg gebruiken we bij het samenstellen van een passende aanvullende verzekering voor zorgmedewerkers: het Zorg voor de Zorg-pakket. Dat betekent dat de zorgverzekering past bij wat een zorgmedewerker nodig heeft. Want werken in de zorg vraagt andere dingen van uw medewerkers dan werken in een andere branche.

IZZ Zorgverzekering voor uw medewerkers 2022

De voordelen IZZ zorgverzekering 2022:

  • Scherpe premie én 5% collectiviteitskorting;
  • Speciaal Zorg voor de Zorg-pakket met €30 extra korting per jaar;
  • Eigen Risico Compensatie bij COVID-19;
  • Ruime vergoedingen voor fysio en psychologische ondersteuning;
  • Gratis trainingen, tools en kortingsacties om gezondheid te versterken.

Scherpe premie én 5% collectiviteitskorting

De IZZ Zorgverzekering is een collectieve verzekering. Daarom mag Stichting IZZ de wettelijke toegestane korting van 5% bieden op de basisverzekering, aan de mensen die de IZZ Zorgverzekering afnemen. Er is keuze uit zeven basisverzekeringen en veel verschillende aanvullende zorgverzekeringen. Net wat bij uw medewerker past. 

Speciaal Zorg voor de Zorg-pakket met 30 euro korting

Het aanvullende Zorg voor de Zorg-pakket stemmen we met CZ en VGZ speciaal af op het werken in de zorg. Vanuit Stichting IZZ geven we premie betalende leden ook in 2022 €30 extra korting op dit pakket.

Eigen Risico Compensatie bij COVID-19 besmetting

Stichting IZZ compenseert eenmalig (per deelnemer) de kosten van het eigen risico (tot maximaal €385) als een zorgmedewerker een IZZ Zorgverzekering heeft, COVID-19 heeft opgelopen en daardoor het eigen risico heeft moeten aanspreken. Nieuw in 2022 is een extra eigen risico compensatie wanneer zorgmedewerkers te maken hebben met de gevolgen van long-COVID. Wanneer zij op verwijzing deelnemen aan het Herstelprogramma van de overheid dat ook in 2022 doorloopt én een IZZ Zorgverzekering afnemen, maken zij aanspraak op een extra compensatie van Stichting IZZ van maximaal 385 euro voor de gemaakte zorgkosten. 

Ruime vergoedingen fysio en online psychologische consults

Met de verschillende Zorg voor de Zorg pakketten vergoedt de IZZ Zorgverzekering:

  • Drie online gesprekken met psycholoog of deelname aan het programma Stressless;
  • 16 tot wel 52 fysiobehandelingen; 
  • Online intake arbeidsfysiotherapie.

Ledenvoordelen en korting

Wanneer uw medewerker een IZZ Zorgverzekering afneemt is het automatisch lid van Stichting IZZ. Om gebruik te maken van de voordelen die IZZ als ledencollectief regelt voor leden moet uw medewerker zijn of haar lidmaatschap wel activeren. Als lid van het IZZ Ledencollectief profiteren zorgmedewerkers van diverse voordelen en korting op gezonde diensten, artikelen en trainingen. Denk aan gratis online zelfhulp, korting op boeken, gezonde voeding of sportieve activiteiten.

Contact

Zorgverzekeraars CZ en VGZ voeren de IZZ Zorgverzekering uit. Voor vragen kunt u contact opnemen met: 

Medewerkers kunnen bij Stichting IZZ terecht voor vragen over de collectieve ziektekostenregeling IZZ, de IZZ ledenvoordelen en met vragen over gezond werken in de zorg. 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over welke kennis uw zorgorganisatie kan helpen om de gezondheid van uw zorgmedewerkers te verbeteren? Bekijk dan de contactgegevens van Stichting IZZ voor zorgorganisaties