Artikel

Hoe verloopt de premie incasso via werkgever?

Een groot deel van de werkgevers houdt de premie voor de IZZ Zorgverzekering in op het salaris van de medewerker. Hierdoor missen werknemers nooit een betaling en weet je zeker dat je medewerkers verzekerd zijn.
 

IZZ Zorgverzekering premie incasso werkgever

Voor de uitvoering van de IZZ Zorgverzekering, werkt IZZ samen met zorgverzekeraars CZ en VGZ. De maandelijkse incassoborderel kun je digitaal bekijken via de website van de uitvoerende zorgverzekeraar. Je digitale incassoborderel van de IZZ Zorgverzekering kun je raadplegen via Digibord van VGZ. Bij CZ kun je inloggen bij Mijn CZ Zakelijk. Je klikt vervolgens op ‘facturen inzien’. 

Uiteraard verrekenen de zorgverzekeraars CZ en VGZ de uitbetaling van declaraties en verrekening van het eigen risico en eigen bijdrage rechtstreeks met de medewerkers

Wil je een centrale premie incasso voor je medewerkers regelen, neem dan contact op met stichting IZZ.

IZZ Zorg voor de Zorg

IZZ zet zich in voor een gezonde zorg. Via werkgevers door onderzoek en trainingen naar gezond werken in de zorg. Via zorgmedewerkers door tips, tools en webinars voor betere persoonlijke en professionele zelfzorg en de IZZ Zorgverzekering


 

IZZ nieuwsbrief Gezond werken in de Zorg

Onze digitale nieuwsbrief is gericht op professionals die zich bezighouden met Gezond Werken in de Zorg en verschijnt circa 12 keer per jaar.

Aanmelden