Ledenvoordeel

Boek: Win-win werk en gezin

Win-win werk en gezin
20% korting
€ 16,76 leden
€ 20,95 niet leden

Dit boek is een hart onder de riem voor werkende ouders. Vol praktische tips en leuke inspiratie om van werk en ouderschap een WIN-WIN te maken. Het boek biedt 75x tips, inspiratie en herkenbare situaties voor werkende ouders. Het boek behandelt o.a. de top 6 problemen waar ouders tegenaan lopen als het gaat om het combineren van werk en gezin. Denk aan concentratieverlies door minder slaap, geen WE-& ME-time, schuldgevoelens, stress, korter lontje en burn-out.

Over de actie

  • Een boek met tips en info speciaal voor ouders die worstelen met de balans tussen gezin en werk.
  • Als IZZ-lid krijg je 20% korting op dit boek.
  • Tot en met 31 januari 2022 wordt het boek gratis naar je verzonden.

Over de schrijver

Emmeliek Boost is founder van de Opvoeddesk B.V, pedagoog en GZ-psycholoog, auteur van het succesvolle boek Opvoeden…Geniet ervan! en moeder van vier kinderen. In 2001 startte ze deWorking Parents Desk met als doel het thema werk en gezin te introduceren in het bedrijfsleven en te laten zien dat kind en carrière goed samen kunnen gaan. Met incompany workshops en coaching hielp zij duizenden ouders om hun werk met een gezin succesvol te combineren.*

Lees hier meer over het boek.

*Bron tekst: www.workingparentsdesk.nl

Aanmelden

Ben je lid van IZZ? Log dan in. Na inloggen vind je de kortingscode onderaan deze pagina. Wel een IZZ Zorgverzekering, maar nog geen lid. Activeer je lidmaatschap, gratis en voor niets.

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen