Ledenvoordeel

Boek: WIN-WIN Werk en Gezin

Win-win werk en gezin
20% korting
€ 16,76 leden
€ 20,95 niet leden

Dit boek is een hart onder de riem voor werkende ouders. Vol praktische tips en inspiratie om van werk en ouderschap een win-win situatie te maken. Het boek biedt herkenbare situaties voor werkende ouders en behandelt o.a. de top 6 problemen waar ouders tegenaan lopen als het gaat om het combineren van werk en gezin. Meer informatie over het boek.

Auteur van het boek is Emmeliek Boost, founder van de Opvoeddesk B.V, pedagoog en GZ-psycholoog en moeder van vier kinderen. Eerder schreef zij het succesvolle boek Opvoeden…Geniet ervan! In 2001 begon ze met de Working Parents Desk. Doel van de desk is het thema werk en gezin te introduceren in het bedrijfsleven en te laten zien dat kind en carrière goed samen kunnen gaan. Met incompany workshops en coaching hielp zij al duizenden ouders om werk en gezin succesvol te combineren.

Bestellen

IZZ-leden bestellen het boek met 20% korting. Ben je lid van IZZ? Log dan in. Na inloggen vind je de kortingscode onderaan deze pagina. Wel een IZZ Zorgverzekering, maar nog geen lid. Activeer je lidmaatschap, gratis en voor niets.

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen