Ledenvoordeel

De Mentale gezondheidstest

illustratie dame met stress Mentale gezondheidstest
Gratis voor IZZ-leden

Het is belangrijk om goed in je vel te zitten. Zodat je mentaal ook sterk genoeg bent voor je werk in de zorg. Maar het kan ook dat het (soms) wat minder goed met je gaat. Hoe ontdek je dat? En durf je vervolgens om hulp te vragen? De Mentale gezondheidstest van IZZ geeft inzicht.


Uit onderzoek van PGGM&CO en IZZ onder 2.000 zorgmedewerkers blijkt 48% de werkdruk als hoog te ervaren. Eén op de drie respondenten verwachtte zelfs dat de werkdruk in de zorg alleen maar verder toeneemt. Om je werk in de zorg goed te kunnen doen, is het heel belangrijk dat je lekker in je vel blijft zitten. En op tijd de juiste hulpvraag kunt stellen.

Daarom introduceert IZZ samen met onze partners Salut en Mental Move de Mentale gezondheidstest. In tien korte vragen ontdek je op een toegankelijke manier hoe jij er mentaal voor staat. Je krijgt suggesties waarmee je meteen weet wat je te doen staat en op welke manieren je hulp kunt vragen. Een optie is bijvoorbeeld om door te gaan met zeven extra, verdiepende vragen voor nog meer inzicht. 

Eerst meer inzicht in jouw energiegevers- en vreters? Doe dan de IZZ Zelfscreener.

Snel naar de Mentale gezondheidstest

De Mentale gezondheidstest is speciaal voor leden van IZZ; zorgmedewerkers en hun gezinsleden met een IZZ Zorgverzekering. Log in met je IZZ lidmaatschap om de test te kunnen doen. Nog geen inlog? Activeer je lidmaatschap

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen