Ledenvoordeel

Digitale magazines voor de zorg

TVV voor Verzorgenden, Kinderopvang en Nursing
25% korting

Wil je altijd goed geïnformeerd zijn over de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied? Met een online-abonnement heb je onbeperkt toegang tot de artikelen van jouw vakbladen: TVV voor Verzorgenden, Kinderopvang en Nursing. 

TVV voor Verzorgenden

TVV is praktisch, recht door zee en herkenbaar voor alle verzorgenden. TVV helpt jou als verzorgende om de best mogelijke zorg te geven aan jouw cliënten en bewoners in de VVT. Met handige tips van collega's en experts waarmee je direct aan de slag kunt en praktische informatie over onderwerpen als dementie, palliatieve zorg en wondzorg. Als abonnee kun je met de online kennischecks 12 accreditatiepunten per jaar verdienen.

Kinderopvang
Lees dagelijks het laatste nieuws en verdieping over actuele thema’s in de kinderopvangbranche. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten die relevant zijn voor jouw werk in de kinderopvang.

Nursing
Wil jij ook snel op de hoogte zijn van het laatste nieuws over het verpleegkundige vak en online artikelen lezen op Nursing.nl? Met een online-abonnement heb je onbeperkt toegang tot de artikelen.

Bestel je abonnement

Dit ledenvoordeel is voor iedereen in zorg en welzijn. Sluit je gratis aan bij IZZ, het grootste collectief in zorg en welzijn en profiteer direct van het voordeel. Meld je nu aan.

Ben je al lid van IZZ, (log in en) ga dan verder met bestellen.

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen