Ledenvoordeel

E-book: Long covid zelfhulpgids

Afbeelding cover E-book: Long covid zelfhulpgids
25% korting
€ 9,74 leden
€ 12,99 niet leden

Dit is het eerste Nederlandstalige e-book dat alle beschikbare en betrouwbare informatie over long covid bundelt. Geschreven door de experts van de post-covidkliniek in Oxford én long covidpatiënten. Een aanrader als jij of iemand in je naaste omgeving lijdt aan long covid.

 

Doel van de auteurs is om je inzichten en hulpmiddelen te geven die je in staat stellen om door te zetten, met tegenslagen om te gaan en steeds een beetje beter te worden. Het boek bevat helder, toegankelijk en praktisch advies over hoe om te gaan met klachten als hevige vermoeidheid, kortademigheid, hoofdpijn, depressie en alle andere verschijnselen. Ook vind je in het boek tips over het weer oppakken van een bewegingspatroon, een zachte terugkeer naar het werk en een gezond leven.


Bijna 30% van de zorgmedewerkers heeft langdurige klachten na covid. Voor deze mensen doen we in 2023 graag iets extra’s, zoals korting op dit e-book.

Inkijkexemplaar

Lees de inleiding van het e-book.

Bestellen

IZZ-leden bestellen het e-book met 25% korting. Ben je lid van IZZ? Log dan in en ga verder met bestellen. Wel een IZZ Zorgverzekering, maar nog geen lid. Activeer je lidmaatschap, gratis en voor niets.

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen