Ledenvoordeel

Goed voor de huid: Krappa olie

Krappa olie
40% korting
€ 10,50 leden
€ 17,50 niet leden

Krappa olie is niet voor niets een populair product uit Suriname. Het is 100% natuurlijk en heerlijk voor de huid. Probeer nu met 40% korting.

 

100% natuurlijk, vegan

Krappa olie is een plantaardige olie die wordt gewonnen uit de zaden van de Krappaboom. Deze komt voor in het Amazonegebied zoals Suriname, Centraal-Amerika en in de Caraïben en wordt geperst door de bewoners in het binnenland. 

Zuinig in gebruik

Het is een olie voor de huid. Krappa olie is zeer zuinig in gebruik. Je hebt vaak maar een druppel nodig. De olie is vloeibaar, soms gestold (afhankelijk van de temperatuur)

Krappa olie verovert Nederland

Angelique de Graav, een therapeute met  Surinaamse roots, bracht tijdens een reis in Suriname de krappa olie voor haar zus mee. Die gebruikte het voor haar buurmeisje met eczeem.  Angelique besloot toen de olie ook in haar praktijk te gaan gebruiken. Ze was al sinds kleins af aan bekend met de werking van krappa olie maar had nooit nagedacht over de olie in haar praktijk. Het was meteen een succes. Steeds meer mensen gebruikten het voor allerlei aandoeningen met succes. Nooit had ze verwacht dat deze simpele olie Nederland zo zou veroveren. 

Bestellen

Ben je lid van IZZ? Log dan in en ga verder met bestellen. Wel een IZZ Zorgverzekering, maar nog geen lid. Activeer je lidmaatschap, gratis en voor niets.

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen