Ledenvoordeel

Lichtbril voorkomt dip tijdens je nachtdienst

Propeaq lichtbril met gratis app
25 euro korting

Met de Propeaq lichtbril met gratis app ben je minder vermoeid tijdens jouw nachtdienst. Daarnaast worden er oranje glazen meegeleverd om na je nachtdienst beter en langer te kunnen slapen. Speciaal voor IZZ-leden krijg je 25 euro korting en maak je tevens gebruik van de 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Van €199,00 nu voor €174,00. 

*Deze actie is geldig tot het einde van 2022

Bestel de Propeaq lichtbril met 25 euro korting

Wat zou het toch prettig zijn als je niet meer vermoeid bent tijdens je nachtdienst en je de bekende 'dip' niet meer ervaart. Door jezelf op het juiste moment in de nacht 30 minuten bloot te stellen aan blauw licht ben je minder vermoeid tijdens jouw nachtdienst. De Propeaq lichtbril met gratis app helpt je hierbij terwijl jij kunt blijven doen wat je moet doen.

Na je nachtdienst verander je de Propeaq lichtbril met de meegeleverde oranje glazen in een 'slaap-beter' bril en kun je na je nachtdienst beter en langer slapen!
Speciaal voor IZZ leden is de Propeaq* lichtbril te koop met 25 euro korting, van € 199,- voor 174 euro. En maak tevens gebruik van onze 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie.

Met de Propeaq lichtbril

  • Ben je minder vermoeid tijdens je nachtdienst
  • Slaap je beter en langer na je nachtdienst
  • Wordt de nachtdienst dus minder vervelend


*Deze actie is geldig t/m 31 december 2022

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen