Ledenvoordeel

Online zelfhulp: Overgangsklachten

tekening vrouw in overgang
Gratis voor IZZ-leden

Alle vrouwen krijgen op enig moment te maken met de overgang. Het is de afronding van de vruchtbare periode. Lange tijd werd er niet of nauwelijks gesproken over de overgang. Tegenwoordig zien we een groeiende behoefte aan informatie en advies. Voor vrouwen is het van groot belang dat zij zelf, samen met hun omgeving, geen taboe meer ervaren rondom de overgang. Dit kan ervoor zorgen dat zij hun ervaringen met elkaar en met mensen die niet met de overgang te maken hebben, durven te delen.

In deze module ga je aan de slag met je eigen overgang. Je leert je hoe je er zo bewust mogelijk mee om kunt gaan en welke keuzes je kunt maken om gezond en vitaal te leven en te werken tijdens en na deze periode. 

9 onderdelen met tips, informatie en oefeningen

Deze module biedt informatie, tips en oefeningen voor vrouwen voor, tijdens en na de overgang. De module bestaat uit negen onderdelen. Je gaat aan de slag met je eigen overgang en leert je hoe je er zo goed mogelijk doorheen komt. 

Volg nu de gratis online module

In deze Mirro module vind je informatie over de overgang. Nieuwsgierig naar concrete tips die jou helpen om beter door de overgang te komen? Ga dan snel aan de slag.