Webinar: Zet de patiënt op 2

Werken in de zorg is het mooiste beroep dat er is. Maar steeds vaker zien we hoe mensen in de zorg energie verliezen in hun werk. In de zorg sta je altijd klaar voor anderen. Collega’s kunnen op je rekenen en voor de patiënt of cliënt geldt dat al helemaal. Maar hoe goed zorg jij voor jezelf? In het praktische webinar 'Zet de patiënt op 2' leer jij jezelf vaker op één te zetten. Je gaat aan de slag met waar je nu staat en waar je naar toe wilt met je baan in de zorg. We laten ook zien hóe je dit bereikt. Want zorgen voor anderen, begint bij jezelf.
 

Afbeelding boek Zet de patiënt op 2


Webinar terugkijken

Het webinar vond donderdag 27 mei jl. plaats. Ruim 700 zorgmedewerkers hebben het webinar, georganiseerd door PGGM&CO en IZZ, live gevolgd. Je kunt het webinar hier gratis terugkijken.

Inhoud Webinar

Sprekers en schrijvers Arjen Banach en Niek van den Adel geven je in een uur inzicht in hoe je invloed krijgt op wat jij uit je werk haalt. Dus hoe bepaalt je werk je energie? En wat kun jij doen om die energie te vergoten? Je krijgt praktische handvatten die je morgen gelijk kunt toepassen! Na het webinar ben je je bewust van je eigen gedrag, heb je nieuwe energie om samen met collega's aan de slag te gaan, heb je tools om jezelf op 1 te zetten en heb je tools om met werkdruk en organisatieverandering om te gaan.

Boek: Zet de patiënt op 2

Meer lezen over hoe je beter voor jezelf kan zorgen? Bestel dan het boek 'Zet de patiënt op 2'. Dit boek helpt je om je werk weer zo in te richten dat je het als zinvol ervaart en er energie van krijgt. 30% korting voor IZZ-leden.