Webinar: Zet de patiënt op 2

In de zorg sta je altijd klaar voor anderen maar hoe goed zorg jij voor jezelf? In het praktische webinar Zet de patiënt op 2 leer jij jezelf vaker op één te zetten. Want zorgen voor anderen, begint bij jezelf.
 

Afbeelding boek Zet de patiënt op 2


Kijk het webinar Zet de patiënt op 2 

Ruim 700 zorgmedewerkers hebben het webinar live gevolgd. Je kunt het webinar ook terugkijken. Sprekers en schrijvers Arjen Banach en Niek van den Adel geven je in een uur inzicht in hoe je invloed krijgt op wat jij uit je werk haalt. Dus hoe bepaalt je werk je energie? En wat kun jij doen om die energie te vergoten?

Je krijgt praktische handvatten die je morgen gelijk kunt toepassen. Je gaat aan de slag met waar je nu staat en waar je naar toe wilt met je baan in de zorg. We laten ook zien hóe je dit bereikt.

Na het kijken van dit webinar:

  • Ben je je bewust van je eigen gedrag
  • Heb je nieuwe energie om samen met collega's aan de slag te gaan
  • Heb je tools om jezelf op 1 te zetten en
  • Heb je tools om met werkdruk en organisatieverandering om te gaan

 

Je kunt het webinar hier terugkijken.

Lees ook het boek

Meer lezen over hoe je beter voor jezelf kan zorgen? Bestel dan het boek 'Zet de patiënt op 2' van Den Adel en Banach. Dit boek helpt je om je werk weer zo in te richten dat je het als zinvol ervaart en er energie van krijgt.

IZZ-leden bestellen het boek met 30% korting.  

Jij zorgt voor anderen, wij zorgen voor jou

Dit webinar wordt je aangeboden door IZZ en PGGM&CO. We helpen je graag om goed voor jezelf te zorgen en gezond aan het werk te blijven. Veel plezier met dit webinar.