Ledenvoordeel

Zelfscreener voor zorgmedewerkers

Afbeelding IZZ Zelfscreener
Gratis voor IZZ-leden

De IZZ Zelfscreener brengt in kaart wat jou energie geeft en wat stress oplevert (thuis of op het werk) en hoe je hier mee omgaat. Op basis van deze test kun je jouw energiegevers- en vreters in evenwicht brengen. En dus gezond je werk in de zorg blijven doen.


Tijdelijk gratis beschikbaar voor niet-leden
Geen lid maar wil je wel de IZZ Zelfscreener doen? We hebben de Zelfscreener tijdelijk opengezet voor elke zorgmedewerker die de test wil doen. Klik hier.

Evenwicht in energiegevers en -vreters

Bijna 4 op de 10 zorgmedewerkers overweegt om weg te gaan bij de organisatie waar ze werken. Dat blijkt uit de Monitor Gezond werken in de zorg 2022. Speelt die gedachte ook wel eens bij jou? Dan kan het zijn dat je te veel dingen doet die energie vreten, en te weinig dingen die energie geven. Je kunt zelf veel doen om die twee weer in evenwicht te brengen.

De Zelfscreener brengt in tien minuten in kaart wat energie geeft (in je werk) en wat stress oplevert en hoe je daarmee omgaat. Zo meet de test hoe het zit met je netwerk waarop je terug kan vallen. Heb je een partner, vrienden of bijvoorbeeld collega’s of een coach waar je terecht kunt, die jou steunen en adviseren? Dat zijn je hulpbronnen om met stress om te kunnen gaan. Daarnaast krijg je een aantal vragen over de gevolgen van het coronavirus op jouw werksituatie als zorgmedewerker.

De gratis IZZ Zelfscreener is voor iedereen met de IZZ Zorgverzekering (uitgevoerd door VGZ of CZ). Activeer je IZZ lidmaatschap en doe de test. Vul in 10 minuten de vragenlijst in en ontvang direct je persoonlijke uitslag met handige tips. 

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen