Ledenvoordeel

Zelfscreener voor zorgmedewerkers

Afbeelding IZZ Zelfscreener
Gratis voor IZZ-leden

De IZZ Zelfscreener brengt in kaart wat jou energie geeft en wat stress oplevert (thuis of op het werk) en hoe je hier mee omgaat. Op basis van deze test kun je jouw energiegevers- en vreters in evenwicht brengen. En dus gezond je werk in de zorg blijven doen.

Balans in je energiegevers en -vreters

1 op de 6 zorgmedewerkers voelt zich emotioneel uitgeput. Dat blijkt uit de Monitor Gezond werken in de zorg 2023. Kom jij ook vaak uitgeput thuis van werk? Dan kan het zijn dat je te veel dingen doet die energie vreten, en te weinig dingen die energie geven. Je kunt zelf veel doen om die twee weer in evenwicht te brengen.

De IZZ Zelfscreener brengt in tien minuten in kaart wat energie geeft (in je werk) en wat stress oplevert en hoe je daarmee omgaat. Zo meet de test hoe het zit met je netwerk waarop je terug kan vallen. Heb je een partner, vrienden of bijvoorbeeld collega’s of een coach waar je terecht kunt, die jou steunen en adviseren? Dat zijn je hulpbronnen om met stress om te kunnen gaan. 

Verzekerd bij VGZ en wil je meer inzicht in de resultaten van de IZZ Zelfscreener? Praat eens met de Mentaal fit coaches. Lees meer

Bestellen

Dit ledenvoordeel is voor iedereen in zorg en welzijn. Sluit je gratis aan bij IZZ, het grootste collectief in zorg en welzijn en profiteer direct van het voordeel. Meld je nu aan.

Ben je al lid van IZZ, (log in en) ga dan verder met bestellen.

 

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen