Aan de slag

Online module Statische Belasting

Statische belasting lijkt momenteel de belangrijkste oorzaak van klachten aan de rug, nek en schouders te zijn. In deze gratis e-learning module leer je waarom dit belastend is en hoe je dit kunt voorkomen. 

e-learning

Statische belasting gaat over het lang voorovergebogen en gedraaid werken. Denk aan het werken aan een OK tafel, het wassen van een cliënt op bed of het aantrekken van steunkousen. IZZ en LOCOmotion hebben de e-learningmodule Statische Belasting ontwikkeld. In deze gratis e-learning module leer je hoe je statische belasting kunt voorkomen. De module is speciaal ontwikkeld voor zorgmedewerkers. Dus met veel voorbeelden uit de praktijk.

Met accreditatie

De e-learningmodule Statische Belasting is sinds begin 2019 geaccrediteerd door V&VN. Doe de module en haal je certificaat (gratis) of nu dus ook een V&VN accreditatiepunt (€ 4,- administratiekosten).

Zorg ook goed voor jezelf door de module te volgen en klachten te voorkomen of beperken. Het kost je slechts een half uurtje.

 

 

Online module Statische belasting

De online module Statische belasting is ontwikkeld voor IZZ en gratis voor onze leden. De module bevat informatie, instructiefilmpjes, duidelijke tekeningen en praktische tips: hoe voorkom je dat statische belasting voor jou een probleem wordt? Je maakt meerkeuzevragen en krijgt direct feedback op je antwoorden, zo leer je al doende. Inloggen is niet nodig en je bent binnen ongeveer een halfuur volledig op de hoogte.