Nieuws

365 Dagen Succesvol met IZZ

IZZ werkt samen met 365 Dagen Succesvol. Hun missie: van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken. En daar hoor jij bij. Maar de beroepen die er toe doen, zoals de zorg, krijgen vaak de minste waardering, maken de meeste uren. Met onze samenwerking willen we alle zorgmedewerkers gelukkiger maken.

Afbeelding Doorbraakdagen

Wat kun je verwachten:

  • Gratis tickets voor De Doorbraakdagen van 28 juni t/m 2 juli in Veenendaal. Het leukste en meest impactvolle event over persoonlijk leiderschap van Nederland.
  • Webinar over draagkracht en draaglast. Vul onderaan deze pagina je e-mailadres in en we sturen je graag een update als de inschrijving is geopend.

En bekijk de video van Arjan en David van 365 Dagen Succesvol over hoe je als de druk het hoogst is, je toch rust en ontspanning kan vinden. Ken je het verschil tussen draaglast en draagkracht?

Lees ook het interview: 'Stel het geluk van de zorg voorop'

Ja, ik ontvang graag een update over de datum van het webinar

Je bent geïnteresseerd in het webinar en de diensten die IZZ en 365 Dagen Succesvol je te bieden hebben. We zullen je mailen zodra er een datum is voor het webinar en zodra er andere interessante ontwikkelingen zijn rondom de tools van 365.