Welkom bij de Mentale gezondheidstest

Het is belangrijk om goed in je vel te zitten. Zodat je mentaal ook sterk genoeg bent voor je werk in de zorg. Maar het kan ook dat het (soms) wat minder goed met je gaat. Hoe ontdek je dat? En durf je vervolgens om hulp te vragen?


Doe de Mentale gezondheidstest van IZZ. In tien korte vragen ontdek je op een toegankelijke manier hoe jij er mentaal voor staat. Je krijgt suggesties waarmee je meteen weet wat je te doen staat en op welke manieren je hulp kunt vragen. Een optie is bijvoorbeeld om door te gaan met zeven extra, verdiepende vragen voor nog meer inzicht.

De Mentale gezondheidstest is een zelftest die met grote zorgvuldigheid is samengesteld door ervaren psychologen van The Mental Move. De uitkomsten en het advies zijn gebaseerd op de antwoorden die je zelf hebt gegeven. Het is geen diagnose. Als jij je zorgen maakt over jouw klachten, adviseren we je contact op te nemen met je huisarts, ongeacht de uitkomst van deze zelftest.


Je data is veilig

Stichting IZZ verzamelt, deelt of bewaart geen persoonlijke informatie van deze test. De testuitslag wordt nergens anders bewaard dan op je eigen opslaglocatie. Om de uitslag van de test te genereren, registreert Salut, de leverancier, alleen de anonieme gegevens.

The Mental Move, de experts achter deze test

Stress verdwijnt niet zomaar van de werkvloer. Maar je kunt er wel proactief iets tegen doen. The Mental Move maakt mentale zorg voor jou als zorgprofessional toegankelijk en helpt met het (preventief) verbeteren van mentale gezondheid bij jou en je collega’s. Dit doen we met een team van goed opgeleide psychologen.

Met de focus op preventie, het vergroten van bewustwording en het versterken van mentale vaardigheden.

Lees meer over The Mental Move

afbeelding Mental Move

Gerelateerde content