Ledenvoordeel

Somnox, slapen als superkracht

Afbeelding Somnox
75 euro korting voor IZZ-leden
€ 474,00 leden
€ 549,00 niet leden

De Somnox is een natuurlijk adem- en slaaphulpmiddel, ontworpen aan de TU Delft. Het idee erachter is om op een natuurlijke manier de slaap te verbeteren. De kracht van ademhaling speelt hierbij een belangrijke rol. De resultaten zijn indrukwekkend: 94% van de gebruikers slaapt na 2 maanden beter met Somnox. Bij aanschaf krijg je 30 nachten de kans om het te proberen in je eigen bed. Werkt het niet voor je? Dan kun je hem terugsturen en ontvang je jouw aankoopbedrag terug. Ben je nog niet zeker of Somnox jou kan helpen? Doe dan de korte check via de website.

Werkt het voor jou? 

Als zorgverlener begrijp je het belang van een goede nachtrust voor bijvoorbeeld patiënten. Je weet dat slaap essentieel is voor het lichaam om te genezen en te herstellen van ziekte, letsel en operaties. Maar hoe zit het met je eigen slaap? Heb je moeite met het in slaap vallen na lange diensten of word je wakker en voel je je uitgeput?

Het idee voor Somnox is ontstaan vanuit de behoefte om op een natuurlijke manier de slaap te verbeteren. De kracht van ademhaling speelt hierbij een belangrijke rol. Veel mensen realiseren zich niet dat ademhaling een krachtig hulpmiddel is om een gespannen lichaam en geest te kalmeren. Door buikademhaling te stimuleren, ontspan je automatisch en val je makkelijker in slaap

Hoe het werkt

De Somnox helpt je bij het slapen door je ademhaling te beïnvloeden. De Somnox heeft een ademend buikje. Door deze  tegen je aan te leggen, neem je de ademhaling bewust en onbewust over. Dit zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt, dieper slaapt en uitgerust wakker wordt. Somnox kan ook overdag gebruikt worden om een moment van ontspanning te creëren bij stress en onrust.

Het doel van Somnox is om 100 miljoen mensen te helpen beter te slapen voor 2030 door de kracht van ademhaling.

 

 

Somnox zelf proberen?

Als lid van IZZ  kun je Somnox met 75 euro korting bestellen. Je krijgt 30 nachten proefslapen bij de aankoop van Somnox, zodat je het rustgevende effect eerst kunt ervaren.

Bestellen

Ben je lid van IZZ? Log dan in en ga verder met bestellen. Wel een IZZ Zorgverzekering, maar nog geen lid. Activeer je lidmaatschap, gratis en voor niets.

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen