Ledenvoordeel

Superslapen bundel: verbeter je slaapkwaliteit

Floris Wouterson: 7 handige ebooks slaapkwaliteit
Gratis voor IZZ-leden

Zeven complete e-books van House of Sleep met alle onmisbare geheimen voor een goede nachtrust, meer focus overdag en ongekend veel levensenergie (normale prijs: € 157).

 

Tijdelijk ook gratis voor niet-leden
Geen lid maar wil je wel de Superslapen bundel ook ontvangen? Deze actie is nu ook tijdelijk voor niet-leden. Klik hier.

 

House of Sleep bestaat sinds 2002 en heeft maar een doel voor ogen: eerste klas
slaapadvies geven voor je beste nachtrust ooit. Floris Wouterson van House of Sleep is slaapexpert. Door zijn jarenlange ervaring met het onderwerp slaap, weet hij als geen ander wat iemand nodig heeft om dit te bereiken. Hij is bestsellerauteur, leidt jaarlijks honderden slaapcoaches op en is daarnaast een veelgevraagd gastspreker.

Alle informatie die je nodig hebt om snel je slaap en slaapkwaliteit te verbeteren, heeft Floris gebundeld in zeven overzichtelijk e-books. Dit zonder een minuut langer in bed te liggen! De informatie is gemakkelijk te begrijpen: ook als jij je er nog niet eerder in hebt verdiept. Dankzij handige tips & tricks, die jij gemakkelijk en snel toepast, kan je direct aan de slag met het verbeteren van jouw slaap.

Bestellen

Ben je lid van IZZ? Log dan in en ga verder met bestellen. Wel een IZZ Zorgverzekering, maar nog geen lid. Activeer je lidmaatschap, gratis en voor niets.

Geen IZZ-verzekering maar wil je wel de Superslapen bundel ook ontvangen? Deze actie is nu ook tijdelijk voor niet-leden. Klik hier.

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen

Schrijf je in voor de IZZ nieuwsbrief

Maandelijks het laatste nieuws over gezond werken in jouw mailbox!