Artikel

Webinar Hallo zelfvertrouwen

Als zorgmedewerker krijg je dagelijks lastige vragen en maak je afwegingen. Vertrouwen in jezelf is dan belangrijk. In de webinar Hallo zelfvertrouwen krijg je inzicht in hoe zelfvertrouwen werkt. Ook leer je waarom het normaal is dat het af en toe wankelt. Als je weet hoe je hier zelf invloed op kan hebben, helpt het je te blijven functioneren in ingewikkelde situaties en onder toenemende druk.

Afbeelding webinar

 

Je kunt werken aan je zelfvertrouwen. Zodat je beter tegen kritiek kunt en minder vaak aan jezelf twijfelt. Want zelfvertrouwen heb je nodig om beslissingen te nemen. Voor jezelf maar ook op je werk, voor je cliënten.

Bekijk de webinar Hallo Zelfvertrouwen

Ruim 2.000 zorgmedewerkers keken live mee naar de webinar en jij kunt hem hier ook terugkijken. Psychologen Simone das Dores en Soesja Vogels nemen je mee in de wereld van zelfbeeld en zelfvertrouwen. Met als doel om jou als zorgmedewerker te helpen op jezelf te vertrouwen en zo beter voor jezelf en anderen te kunnen zorgen. Je ontvangt praktische oefeningen en tips.

Na het kijken van deze webinar weet je:

  • hoe je werkt aan je zelfvertrouwen
  • hoe je de angel uit onzekere situaties haalt
  • oefeningen en tips die je kunt gebruiken in de zorg
  • waarom onzekerheid normaal is en hoe het ook positief bijdraagt

 

Presentatie inzien

Je kunt de pdf van de presentatie hier downloaden.

Jij zorgt voor anderen, wij zorgen voor jou

De webinar maakt deel uit van een reeks met webinars om zorgmedewerkers te versterken. Deze webinar wordt je aangeboden door IZZ, VGZ en PGGM&CO, in samenwerking met OpenUp. We helpen je graag met meer zelfvertrouwen aan het werk te gaan. Veel plezier met de webinar.