Nieuws

Webinar 'Hallo zelfvertrouwen'

Als zorgmedewerker krijg je dagelijks lastige vragen en maak je samen of alleen elke dag weer complexe afwegingen. Vertrouwen in jezelf is dan belangrijk. In het gratis webinar 'Hallo zelfvertrouwen' gaan we in op hoe zelfvertrouwen werkt en waarom het normaal is dat het af en toe wankelt. Wanneer je begrijpt hoe je hier zelf invloed op kan hebben, komt dit je werk ten goede en helpt het je te blijven functioneren in ingewikkelde situaties en onder toenemende druk.

Webinar Zelfvertrouwen

Webinar terugkijken

Ruim 2.000 zorgmedewerkers keken live mee naar de webinar en jij kunt hem hier ook terugkijken. Psychologen Simone das Dores en Soesja Vogels nemen je mee in de wereld van zelfbeeld en zelfvertrouwen. Met als doel om jou als zorgmedewerker te helpen op jezelf te vertrouwen en zo beter voor jezelf en anderen te kunnen zorgen. Je ontvangt praktische oefeningen en tips. Aan het eind weet je:

  • hoe je werkt aan je zelfvertrouwen
  • hoe je de angel uit onzekere situaties haalt
  • oefeningen en tips die je kunt gebruiken in de zorg
  • waarom onzekerheid normaal is en hoe het ook positief bijdraagt

Dit webinar maakt deel uit van een reeks aan webinars om zorgmedewerkers te versterken. Aangeboden door IZZ, VGZ, PGGM&Co en OpenUp.care. 

Over IZZ

Stichting IZZ zorgt voor de zorg. We komen op voor een gezondere zorg en doen er alles aan om jou en je werkgever te helpen bij gezond werken. Hoe we dat doen? O.a. met onze zorgverzekering op maat, waarin wij zorgen dat de vergoedingen en kortingen zijn afgestemd op wat jij als zorgprofessional nodig hebt. Ook onderzoeken we gezondheid en werkgeluk in de zorg en organiseren we (gratis) trainingen en webinars voor IZZ-leden. Schrijf je hier in voor maandelijkse updates over gezond werken in de zorg.