Ledenvoordeel

E-book Veerkracht voor de zorg

e-book veerkracht
Gratis voor IZZ-leden

Als je in de zorg werkt, kun je wel wat hulp gebruiken. Om veerkrachtig te blijven onder druk. En snel te herstellen als het toch even mis gaat. Daarom hebben we het handige e-book Veerkracht voor de zorg gemaakt. Voor iedereen in de zorg. Hiermee kun je aan je mentale fitheid werken. Met tips, tools en verhalen.

Direct ontvangen

 

Drie stappen

Werken in de zorg is mooi, maar vraagt ook veel van je, fysiek én mentaal. Dat maakt het extra belangrijk om te werken aan je mentale fitheid en veerkracht. Met het e-book Veerkracht voor de zorg ga je in drie stappen lekker aan de slag.

1. Inzicht: Ontdek eerst hoe het met jouw mentale fitheid gaat. Met een paar simpele testjes kom je er snel achter.

2. Wat kun je zelf doen: We geven je tips en tools om zelf je mentale fitheid te verbeteren (of gewoon op peil te houden). Denk aan je voeding, slaap en je hormonen.

3. Hulp: En gelukkig sta je er nooit alleen voor. Op welke manieren kun je om hulp vragen bij het verbeteren van je mentale gezondheid? 

e-book Veerkracht in de zorg afbeelding


Zo ontvang je dit gratis e-book

Dit ledenvoordeel is voor iedereen in zorg en welzijn. Sluit je gratis aan bij IZZ, het grootste collectief in zorg en welzijn en profiteer direct van het voordeel. Meld je nu aan.

Ben je al lid van IZZ, log dan in en ga verder met bestellen.

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Inloggen