Artikel

Webinar Grenzen stellen

Als zorgmedewerker moet je vaak opnieuw grenzen stellen. En omgaan met dilemma's. Nee kunnen zeggen. Wil je weten hoe je dat doet? En hoe je omgaat met de verwachtingen van anderen, zoals collega's en patiënten? Volg de webinar Grenzen stellen.

afbeelding webinar grenzen stellen

 

Bekijk de webinar Grenzen stellen

Ruim 2.000 zorgmedewerkers zagen de webinar Grenzen stellen. Klinisch psycholoog Simone das Dores legt hierin uit hoe je met je grenzen kunt omgaan. Speciaal voor mensen uit de thuiszorg, gehandicaptenzorg, verpleegzorg, ziekenhuiszorg en psychologische zorg. Je kunt de webinar nog terugkijken.

Na het kijken van de webinar weet je:

  • Hoe je omgaat met veeleisende cliënten, familieleden of leidinggevenden
  • Hoe je met je eigen grenzen kunt omgaan
  • Hoe je veel voor anderen kunt betekenen zonder je eigen grenzen over te gaan
  • Hoe je omgaat met het niet kunnen voldoen aan verwachtingen van anderen

Schrijf je in voor de IZZ nieuwsbrief

Maandelijks het laatste nieuws over gezond werken in jouw mailbox!

Presentatie inzien

Je kunt de pdf van de presentatie hier downloaden.

Boek WIN WIN Werk en Gezin

Werkende ouders opgelet. Je moet ook grenzen stellen om werk en gezin goed te combineren. Wil je meer weten over deze combinatie, lees dan het boek WIN WIN Werk en Gezin. Vol praktische tips en inspiratie om van werk en ouderschap een win-win situatie te maken. Het boek biedt herkenbare situaties voor werkende ouders en behandelt o.a. de top 6 problemen waar ouders tegenaan lopen als het gaat om het combineren van werk en gezin.

IZZ-leden bestellen het boek met 20% korting.

Jij zorgt voor anderen, wij zorgen voor jou

De webinar maakt deel uit van een reeks met webinars om zorgmedewerkers te versterken. Deze webinar wordt je aangeboden door IZZ, VGZ en PGGM&CO, in samenwerking met OpenUp. We helpen je graag bij het stellen van grenzen. Veel plezier met de webinar.