Nieuws

IZZ Ledenvoordelen speciaal voor het gezin

Uit ons recente onderzoek blijkt 34% van de naasten vindt dat zorgmedewerkers beter voor zichzelf moeten zorgen. Ook zien zij dat zorgmedewerkers sinds corona privé meer last hebben van de impact van hun werk (48%). De helft van hen doet minder leuke dingen samen. Om jou en je gezin een hart onder de riem te steken hebben we wat IZZ ledenvoordelen speciaal voor het gezin geregeld én voor je op een rij gezet.

IZZ Ledenvoordelen

De IZZ ledenvoordelen zijn er voor iedereen die een IZZ Zorgverzekering heeft. Speciaal voor jou en/of je gezinsleden bieden we onder andere: 

 • 20% korting op boek Win win werk en gezin
  75 tips en inspiratie voor werkende ouders die af en toe worstelen met de balans tussen werk en gezin. Lees meer.
 • Gratis online zelfhulp bij relatieproblemen
  Loop jij vast op je werk of heb je stress, omdat je relatie thuis niet lekker loopt? In de meeste relaties zijn er periodes dat het wat minder soepel loopt. Met dit online programma beantwoord je vragen over je relatie en krijg je oefeningen en tips om aan de slag te gaan. Lees meer
 • Gratis online zelfhulp voor werkende ouders
  Een gezin met kinderen draaiend houden naast het hebben van een baan is niet altijd makkelijk. In beide situaties wil je er helemaal zijn. Overbelasting ligt dat op de loer. Deze online zelfhulp module biedt uitkomst. Lees meer.
 • Meer ledenvoordelen speciaal voor het gezin
  Nieuwsgierig naar meer ledenvoordelen voor het gezin? Doe dan bijvoorbeeld de slaapscan (gratis voor wel- en niet-leden) of de training over mantelzorg. Bekijk hier de ledenvoordelen speciaal voor het gezin.
   

Binnen de verzekering

Of je nu een IZZ Zorgverzekering door VGZ of CZ afsluit, beide verzekeraars bieden in hun pakketten mooie extra's om jou en je gezin op maat te ondersteunen bij goede zorg.

 • Preventieve psychologische consults
  Soms heeft je geest, om welke reden dan ook, wat extra aandacht nodig. Maak dan gebruik van de online preventieve psychologische hulp van OpenUp wanneer je een IZZ Zorgverzekering hebt door VGZ. Je krijgt vanuit het preventiebudget wat beschikbaar is in de aanvullende verzekering Zorg voor de Zorg, maximaal 3 consulten tot het maximale bedrag van je budget. Lees meer.
 • E-zelfhulp van De Gezonde Boel
  De Gezonde Boel biedt de handige online zelfhulptraining Stressless, waarmee je weer beter in je vel komt zitten. Stressless wordt volledig vergoed in pakketten Zorg voor de Zorg of Zorg Compleet bij een IZZ Zorgverzekering door CZ. Lees meer.
 • Beste orthodontievergoeding
  Veel kinderen hebben vroeg of laat een beugel nodig. Best een kostbare investering. Uit een onderzoek van Zorgwijzer blijkt dat het Zorg voor de Zorg pakket + Extra 1 (de IZZ Zorgverzekering door VGZ) de hoogste dekking voor orthodontie tot 18 jaar heeft. Lees meer
   

De IZZ Zorgverzekering en je dierbaren

Om gezond je werk te blijven doen zijn een fijne privé-situatie en betrokken dierbaren erg belangrijk. Uit ons onderzoek bleek wel dat dierbaren (vrienden, familie en partners van zorgmedewerkers) vinden dat zorgmedewerkers beter voor zichzelf moeten zorgen met meer ontspanning en tijd voor zichzelf (52%), meer slaap (39%) en door niet te werken bij eigen gezondheidsklachten (32%). Met de IZZ Ledenvoordelen en de diverse extra's in de IZZ Zorgverzekering ondersteunt IZZ jou als zorgmedewerker hierbij.

Lees verder

Meer lezen over hoe partners en gezinsleden andere zorgmedewerkers ondersteunen bij gezond hun werk kunnen doen? Laat je inspireren:

 

Tijdelijke winactie: dagentree voor 2 Sauna.nl

Tussen dinsdag 7 december en zondag 19 december 2021 hebben we een tijdelijke winactie op onze social media kanalen om samen met je dierbare een dagje te ontspannen. We verloten drie keer twee dagentrees voor een wellnessresort aangesloten bij Sauna.nl onder de reacties. Hoe je kunt meedoen en wat je moet doen?