Artikel

Promotie-onderzoek InDialoog

In zorgorganisaties waar veel aandacht is voor gezond en veilig werken zijn medewerkers daadwerkelijk gezonder. Dat concludeert bestuurskundige Babette Bronkhorst in haar proefschrift.

Cover proefschrift BronkhorstIn zorgorganisaties waar veel aandacht is voor gezond en veilig werken zijn medewerkers daadwerkelijk gezonder. Er is een lager ziekteverzuim en er wordt veiliger gewerkt. Dat concludeert bestuurskundige Babette Bronkhorst in haar proefschrift dat ze in 2019 verdedigde. Haar promotieonderzoek is een samenwerking tussen de Erasmus School of Social end Behavioural Sciences van de Erasmus Universiteit Rotterdam en Stichting IZZ. 

U kunt het proefschrift met Nederlandse samenvatting downloaden via onderstaande link. U vult na het klikken op de link bovenin de zoekbalk de naam van het proefschrift in: Healthy and safe workplaces in health care. 

Bekijk het proefschrift > (vul na het klikken op de link bovenin de zoekbalk de naam van het proefschrift in: Healthy and safe workplaces in health care)

IZZ nieuwsbrief Gezond werken in de Zorg

Onze digitale nieuwsbrief is gericht op professionals die zich bezighouden met Gezond Werken in de Zorg en verschijnt circa 12 keer per jaar.

Aanmelden