Vacature: Adviseur Gezond werken in de zorg

Als Adviseur Gezond werken in de zorg richt je je samen met het team Gezond Werken in de Zorg, op het bevorderen van gezondheid en inzetbaarheid van medewerkers in de zorg. Je vertaalt ontwikkelingen in de markt naar concrete projecten en oplossingen voor de sector, branches of specifieke doelgroepen in de zorg. Daarnaast  adviseer je zorgorganisaties hoe zij verbeteringen op het gebied van gezond werken kunnen implementeren binnen hun eigen organisatie en begeleid je hen daarbij. Ook draag je zorg voor de uitrol van bewezen wetenschappelijke interventies bij zorgorganisaties.

IZZ Collectief

IZZ is initiator van gezondheidswinst en werkt dagelijks aan gezonde zorgmedewerkers en gezonde zorgorganisaties. Als adviseur ben je continu nieuwsgierig naar onderwerpen, thema’s en oplossingen die de gezondheid van zorgmedewerkers via de as van de werkgever beïnvloeden en waar gezondheidswinst te behalen is. En zoekt naar mogelijkheden om zorgorganisaties hierin te verbeteren.

Profiel

In de functie van Adviseur Gezond werken in de zorg ben je de ogen en oren van de organisatie als het gaat om ontwikkelingen in de markt en de zaken die spelen bij o.a. zorgorganisaties, branches en regionale werkgeversverenigingen. Je ziet kansen en kan deze, samen met je collega’s, vertalen naar concrete projecten en opdrachten. Je weet zorgorganisaties te enthousiasmeren en te inspireren deel te nemen aan projecten om gezond werken te bevorderen en bent in staat opdrachten te verwerven. Je bouwt een professionele en persoonlijke relatie op met zorgorganisaties met wie je intensief werkt. En je onderhoudt die relaties. Je draagt daarmee bij aan de ontwikkeling van de positie van IZZ als kennispartner op het gebied van Gezond werken. Je bent als adviseur resultaatverantwoordelijk voor projecten en opdrachten die je weet te werven.

Dit neem je mee

Je hebt een passie voor het verbeteren van de gezondheid van medewerkers en werkomstandigheden in de zorg en je beschikt over:

 • HBO of academisch werk- en denkniveau
 • 2- 5 jaar werkervaring in adviseren, werven en het uitvoeren van (implementatie) projecten en opdrachten
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Ervaring in en/of kennis van de zorgsector

Daarnaast ben je:

 • Initiatiefrijk en leergierig
 • Ondernemend en commercieel sensitief
 • Oplossings- en resultaatgericht
 • Sociaal en relatiegericht (extravert en plezier hebben in het leggen van contacten)
 • Een teamspeler (gericht zijn op samenwerking)

Wat bieden wij

IZZ is een kleine, dynamische en energieke organisatie met een open cultuur. We begeven ons in een complex en omvangrijk netwerk met grote uitdagingen en ambities. We werken landelijk. We zijn betrokken en gepassioneerd met ons werk bezig en voortdurend op zoek naar verbetering en vernieuwing. Wij bieden je veel ruimte, verantwoordelijk en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

De functie is voor

 • 40 uur per week (afwijkende uren in overleg mogelijk)
 • Contractduur van 1 jaar met de mogelijkheid deze om te zetten naar een vast contract
 • Standplaats Apeldoorn

 

Reageren t/m 15 februari 2021

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur uiterlijk 15 februari 2021 je motivatiebrief en cv t.a.v. Marc Spoek naar service@stichtingizz.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc Spoek, Manager Gezond werken in de zorg via marc.spoek@stichtingizz.nl of 06 300 14 634.