Nieuws

Vacature-alert! Adviseur Gezond Werken in de zorg

40 uur | Apeldoorn | hbo/wo

Heb jij tussen de twee en vijf jaar werkervaring in de zorg? Is het verwerven van opdrachten en het adviseren van zorgorganisaties jouw tweede natuur en wil jij dat talent inzetten om de gezondheid en werkomstandigheden van zorgmedewerkers te verbeteren? Dan gaan we graag met je in gesprek over de functie van Adviseur Gezond Werken bij IZZ.

afbeelding vacature

Wat doe je als adviseur bij IZZ?

Als Adviseur Gezond werken in de zorg maak jij je hard voor het verbeteren van de gezondheid, inzetbaarheid en werkomstandigheden van medewerkers in de zorg. Je bent onze ogen en oren als het gaat om ontwikkelingen in de markt en de zaken die spelen bij o.a. zorgorganisaties, branches en regionale werkgeversverenigingen. De kansen die je ziet, vertaal je naar concrete projecten en opdrachten die gezond werken in de zorg bevorderen. Vervolgens ga je op pad om zorgorganisaties te enthousiasmeren,  inspireren en deel te nemen aan nieuwe projecten en proposities. Daarbij adviseer je over en begeleid je de invulling en implementatie van deze projecten en proposities. Dit maakt jou als adviseur resultaatverantwoordelijk voor projecten en opdrachten die je weet te werven.

Hoe werf je opdrachten? 

Voor het werven maak je gebruik van het uitgebreide netwerk van IZZ en bouw je dit verder uit. Daarbij ben je niet alleen heel goed in het verwerven van opdrachten en leads, maar vooral ook in het adviseren en begeleiden van zorgorganisaties om van Gezond werken een succes te maken. Met jouw kennis en ervaring bouw je aan langdurige samenwerkingsrelaties. Zo verstevig je de positie van IZZ als kennispartner op het gebied van Gezond werken.

Met wie werk je samen als adviseur bij IZZ?

Uiteraard doe je dit niet alleen, maar maak je deel uit van het team Gezond Werken in de Zorg. Dit team bestaat uit adviseur, projectmanagers, communicatieadviseurs en een programmamanager. We werken veel en graag samen om een project te laten slagen. We verwachten van jou eigen regie om met eigen initiatieven en ideeën te komen. Sterker nog, graag zelfs!  

Wat neem je mee?

Een natuurlijke nieuwsgierigheid naar alles wat de gezondheid van zorgmedewerkers (via de as van de werkgever) positief beïnvloedt en waar gezondheidswinst te behalen is. Daarbij heb je een scherp oog voor mogelijkheden om zorgorganisaties op dit gebied te helpen en ben je een goede teamspeler. Je vindt het leuk om contacten te leggen en mensen te enthousiasmeren voor nieuwe ideeën. Dit gaat je dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden heel goed af. Daarnaast beschik je over adviesvaardigheden en heb je ervaring in het ondersteunen en begeleiden van organisaties in veranderingsprocessen op het thema gezond werken, inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid.

Qua opleidings- en werkniveau beschik je over:

  • HBO- of academisch werk- en -denkniveau.
  • tussen de twee en vijf jaar ervaring in het werven van leads voor projecten en opdrachten.
  • Tussen de twee en vijf jaar ervaring in het adviseren van organisaties op verschillende HR thema’s
  • kennis van de zorgsector en ervaring met projectmatig werken.

Wat krijg je er voor terug?

De kans om te zorgen voor mensen in de zorg. Voor goede zorg die 24/7 doorgaat, zijn namelijk gezonde zorgmedewerkers  en gezonde zorgorganisaties nodig. Bij IZZ werken we hier iedere dag aan. We zijn een kleine, dynamische en energieke organisatie met een open cultuur, die zich begeeft in een landelijk, complex en omvangrijk netwerk met grote uitdagingen en ambities. Saai wordt jouw werk hierdoor nooit. Daarbij bieden we je veel ruimte om te verbeteren en te vernieuwen op de beste manier.

Wat krijg je van ons?

  • een prima salaris tussen de € 3.400,- en € 5.400,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring.
  • een laptop, telefoon en de beschikking over een auto.
  • een baan voor 40 uur per week (afwijkende uren in overleg mogelijk).
  • een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
  • veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je functie.

Interesse? Solliciteer vandaag nog

Stuur je motivatiebrief en je CV aan Marc Spoek, Manager Gezond Werken in de zorg. Heb je nog vragen? Hij beantwoordt ze graag via marc.spoek@stichtingizz.nl of 06 - 300 14 634.

 

IZZ nieuwsbrief Gezond werken in de Zorg

Onze digitale nieuwsbrief is gericht op professionals die zich bezighouden met Gezond Werken in de Zorg en verschijnt circa 12 keer per jaar.

Aanmelden